Artist impressions

Om een goede indruk te geven van de mogelijkheden van de dubbele bungalow, het bouwblok en het perceel  eromheen hebben wij op deze pagina een aantal mogelijke ontwerpen gevisualiseerd die u naar keuze kunt realiseren.

Wij willen nadrukkelijk aangeven dat het hier om visualisaties gaat. De getoonde afbeeldingen  bestaan thans nog niet en zijn enkel bedoeld als voorbeeldmogelijkheden.

Virtuele rondleiding

00-Plattegrond-TOPVIEW-Landgoederen-Tilburg

1. Via de oprijlaan aangekomen bij de dubbele bungalow is er meer dan voldoende ruimte om een royale parkeerplaats aan te leggen voor eigen gebruik en voor tal van bezoekers inclusief een carport voor meerdere auto’s.

01-FrontDoor&CarPort-Landgoederen-Tilburg

De dubbele bungalow leent zich uitstekend voor een aantal aanpassingen. Een van de voordelen is dat deze zeer geschikt is om er 2 afzonderlijke woningen van te maken. Het plaatsen van een rieten dak zal deze woning niet alleen een riant aanzien geven, maar ook  extra ruimte bieden en één geheel doen vormen met de natuurlijke omgeving.

2. Bij binnenkomst in de woning vallen de ruime, mooi vierkante vertrekken meteen op. De indeling kan naar eigen inzichten uiteraard worden aangepast. Zo hebben wij de zeer royale eetkamer met een doorkijk naar een open keuken gevisualiseerd om één van de mogelijkheden te tonen. De vleugel in de erker visualiseert de mogelijkheid om hier huisconcerten te geven.

02-Eetkamer-Landgoederen-Tilburg

3. De woonkamer geeft een zeer ruimtelijk gevoel hetgeen gevisualiseerd wordt door er extra grote meubels te plaatsen. In deze ruimte is een opvallend beeld neergezet om de hoogte en het ruimtelijk volume van de kamer extra te benadrukken.
03-Woonkamer-Landgoederen-Tilburg

4. De dubbele bungalow heeft 2 ruime hoge kelders. Deze kunnen gewoon als kelder gebruikt worden, maar veel interessanter is het om de ene in te richten als wijnkelder en de andere te bestemmen als spa met sauna en whirlpool.

04-Wijnkelder-Landgoederen-Tilburg

04-Sauna-Landgoederen-Tilburg

5. De woning is o.a. uitermate geschikt voor mensen met een eigen praktijk of atelier en galerie. Omdat een atelier altijd leuk is om te visualiseren tonen wij hier in de hal achter de woonkamer een atelier, met werk van de ontwerper die deze artist impressions heeft gemaakt.

05-Atelier-Landgoederen-Tilburg

6. Omdat dit een suggestie moet blijven zullen wij niet van alle ruimtes visualisaties tonen. Vanwege het uitzicht en de mogelijkheid om een serre aansluitend aan één van de slaapkamers te plaatsen, willen wij deze mogelijkheid toch even aanstippen. Ontbijten in deze serre midden in de natuur, na een goede nachtrust is één van de geweldige aspecten van dit huis, wat je dagelijks een vakantiegevoel geeft.

06-Slaapkamer-Landgoederen-Tilburg

7. Aan de woning kunnen op meerdere plaatsen fraaie serres aan het huis aangebouwd worden. Hieronder geven wij globaal wat ideeën.

07-Serres-Landgoederen-Tilburg

8. In de tuin aan de achterkant valt als eerste de mogelijkheid op voor een groot terras met buitenkeuken en zwembad met buitendouche. Het grote zwembad met stoelen en veel ruimte is fantastisch voor mooie zomeravond-feesten en bijeenkomsten.

08-Zwembad-Landgoederen-Tilburg

9. Achter het zwembad ligt een speelweide voor sport en spel. Drone-pilots kunnen hier drone-wedstrijden houden en golfers kunnen golfen op hun eigen driving range en pitch- en puttbaan.

09-Drone-Landgoederen-Tilburg

09-Golf-Landgoederen-Tilburg

10. Ook bestaat de mogelijkheid voor een kweekkas waarin bloemen, groenten en kruiden gekweekt kunnen worden. Verder biedt het landgoed je alle vrijheid om je eigen tuin- en parklandschapsarchitectuur te realiseren.

10-Top-View-Speelweide&Kweekkas-Landgoederen-Tilburg

11. Het extra bouwblok kan heel mooi ingevuld worden op de plaats van het voormalige boswachtershuis, danwel elders op het landgoed. En zou eventueel ook  gebruikt kunnen worden om een extra verdieping op de bungalow te realiseren.

11-BouwBlok-Landgoederen-Tilburg

12. In het bos van het landgoed zijn overal slingerpaden. Deze zijn ook geschikt als privé crossbaan en jogging parcours.

12-Crossbaan-Landgoederen-Tilburg

12-Jogger-Pexels-Landgoederen-Tilburg

13. Vóór het huis kunnen een beeldentuin, vijver met fontijn en vlaggenmast staan.

13-BeeldenTuin-Landgoederen-Tilburg

14. Omdat Landgoed Pineta zo mooi in de natuur ligt biedt het voldoende ruimte voor klimaat vriendelijke toepassingen zoals de mogelijkheid om een eigen zonnepanelenpark en windmolen(s) te plaatsen. Een prettige bijkomstigheid is voorts de aanwezigheid van een eigen waterbron waarmee de toekomstige vijver gevuld kan worden. Gelukkig vraagt het bos nauwelijks onderhoud aangezien er onlangs groot onderhoud heeft plaatsgevonden waarmee het bos 40 à 50 jaar vooruit kan. Mocht er tussentijds toch een boom omwaaien dan is er de gratis houthakker die wij al jaren kennen en die voor 50% van het hout het probleem van de omgewaaide boom oplost.

15. Bij het weggaan kom je net als bij binnenkomst langs de fraaie paardenbak aan de Bredaseweg die net zo groot als gewenst aangelegd kan worden. En zoals alles wat wij hier laten zien ligt het helemaal aan de creativiteit en wensen van de toekomstige eigenaar.

15-PaardenBak-Landgoederen-Tilburg

Wat ruimte betreft is er gewoon heel veel mogelijk. Niets is te gek, er is zelfs ruimte voor een eigen helikopterplatform!